Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Salina NeoKlinik - statiunea Moneasa
Clinica de Recuperare Medicala si Ozonoterapie NeoKlinik

SAREA – Medicamentul Natural

Indicații de utilizare a Haloterapiei

CUM actioneaza sarea?

Sarea fluidifică secreţiile bronşice. Iar datorită higroscopicităţii sării şi a fenomenului de osmoză, sunt absorbite toate impurităţile din căile respiratorii şi eliminate prin tuse, strănut sau rinoree. Îndepărtând alergenii se reface imunitatea bronsiilor şi mişcarea normală a cililor bronşici.

Sarea - Formula sanatatii

In compozitia sarii intra 37 de elemente chimice, o multime de substante minerale si particule care participa la normalizarea celor mai importante procese fiziologice ale organismului la mineralizare si hidratarea lui

Microcristalele de sare conțin predominant NaCl 98%, la care se adaugă săruri de Ca, K, Mg, Iod, Brom, argilă, marne şi materii organice 2%.

Concentrația de aerosoli salini ajunge la 23 mg/m3, mult mai mare decât cea din salinele naturale, astfel că timpul necesar tratamentului se scurtează.

Cele 50 minute petrecute în "Camera cu sare" echivalează cu 4 ore petrecute într-o salină de adâncime.

Condițiile de presiune, concentrația de oxigen și cea de dioxid de carbon sunt cele normale, neexistând influențele negative din salinele naturale de adâncime. Pentru un rezultat terapeutic optim, temperatura în interiorul camerei cu sare trebuie să fie 20- 24° iar umiditatea între 40-55%.

Efectele benefice ale unui tratament se mențin 3-4 luni, fapt demonstrat obiectiv în studii realizate în Anglia, Rusia, Germania, Estonia și Canada.

Va rugam sa consultati un medic specialist înainte de începerea terapiei, daca suferiti de una dintre afectiunile de mai jos:

Durata unei sedinte este de 50 minute.

Intrarile se fac la orele: 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18.

Costul unei sedinte : 25 lei/persoana

Abonament 10 sedinte consecutive: 200 lei/persoana

Câteva imagini din salina Neoklinik Moneasa...