Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Bine ati venit la Neoklinik!

Ghidul pacientului pas cu pas!

[descarca ghidul pacientului]

Acest Ghid, cuprinde conditille rezervarii si este necesar a fi parcurs si acceptat de pacient! Depunerea primei plati constituie acceptul Dumneavoastra asupra celor mentionate mai jos !

NeoKlinik - clinica de recuperare medicala si ozonoterapie este situata in statiunea Moneasa, judetul Arad, la 100km de orasul Arad.

Rezervarile se fac doar in urma unei scurte anamneze realizata telefonic la numerele de telefon 0257313131, 0741039292 sau 0757571635 si sunt activate prin plata sumei de 1000 de lei.

Inainte sa telefonezi informeaza-te asupra pachetelor medicale. Studiaza pagina clinicii!

  Pachetele au trei componente:
 • 1. Componenta Serviciilor Medicale- preturi diferite in functie de afectiunea tratata;
 • 2. Componenta Serviciilor Hoteliere: 880 lei/loc in camera dubla/11 nopti- tarif exclusiv pentru pacienti;
 • 3. Componenta Serviciilor de Masa: 1.000 lei pensiune completa/11 nopti.

Aceste tarife sunt valabile doar pentru pacientii ce achizitioneaza pachete integrale de tratament / cazare / masa . In alte cazuri pacientii sunt tarifati conform tarifelor prezentate in Receptia Unitatii .


Etapa II - am ajuns la NeoKlinik

Cu sinceritate iti marturisim ca ne bucuram ca ai ales sa urmezi un tratament de recuperare la NeoKlinik. Pana in Octombrie 2024, 10 000 de pacienti au ales sa isi imbunatateasca sanatatea la NeoKlinik.

Scopul nostru ca si al Tau este sa aducem o ameliorare durerilor si afectiunilor medicale cu care te confrunti.

Ai ajuns aici in urma unei rezervari in care s-au stabilit detaliile de baza ale tratamentului. Stim si noi si Tu care sunt conditiile de cazare si masa, tipul procedurilor incluse si timpul pe care il vei petrece aici.

Tine minte politica de anulare: poti anula din orice motiv programarea efectuata cu cel putin 15 zile inainte de data sosirii si suma depusa iti va fi restituita. In situatia in care anulezi in afara acestui termen, vei pierde suma depusa si nu vei avea posibilitatea reprogramarii in contul acelei sume, indifferent de motivul anularii. Aceasi masura se aplica si in cazul neprezentarii la data stabilita in clinica. Totodata daca anulezi cu mai putin de 15 zile inainte de data sosirii sau nu te prezinti in clinica la data rezervarii Societatea poate lua in considerare recuperarea intregului prejudiciu cauzat de rezervarea neonorata!

Odata ajuns in Clinica te vei adresa personalului din Receptie care iti va completa fisa de cazare , iti va arata locul la masa si te va indruma spre camera!

1. Ulterior formalitatilor de cazare unde te rugam sa specifici daca urmezi un regim alimentar medical (diabet, hiposodat sau hepatic), urmeaza CONSULTATIA Medicala. Vei fi investigat de unul dintre medicii NeoKlinik. Te rugam sa fii cooperant si sa nu-I ascunzi nimic. In functie de pachetul la care te-ai inscris medicul iti v-a prescrie protocolul de recuperare. La consultatie poti sa iti exprimi intentia de a urma tratament si pentru alte afectiuni decat cele discutate initial. In acest caz vei fi informat asupra costurilor suplimentare.

Vei “scapa “ de la Medic cu o 2 fise de tratament. Una pentru Tine si una pentru Ozonoterapie- fisa pe care la prima procedura cu ozon o vei preda la cabinetul de ozon si Fisa Ta cu procedurile de fiziokinetoterapie pe care o vei purta cu tine in fiecare zi la tratament si o vei preda la plecare - Ai grija de ea!

Important: Tarifele de care beneficiezi sunt este doar in situatia in care pachetul medical ales este de cel putin 1500 lei si ai prins loc de cazare in Clinica . In cazul in care din diferite motive nu doresti sa efectuezi sau nu ti se pot prescrie toate cele 4 proceduri medicale plus tehnica cu ozon ai 2 optiuni: - ramai la pachetul minimal de servicii medicale pe care l-ai achizitionat si ai access la tarifele pentru pachetele medicale / cazare si masa resude sau facem calculatia procedurilor medicale prescrise conform tarifelor din receptie si adaugam costul serviciilor hoteliere si de alimentatie tot la valoarea de Receptie. Te anuntam ca este mai avantajos sa ramai la pachetul ales!

Procedurile medicale NU SE TRANSFERA de la sot la sotie si nici de la un pacient la altul !

2. Dupa consultatie te vei adresa personalului de la Receptia Clinicii pentru a lua in evidenta fisa ta si pentru plata eventualelor sume suplimentare. Tot aici poti adresa intrebari de lamurire.

Apoi vei merge la BAZA DE TRATAMENT si vei fi programat. Un specialist Fiziokinetoterapeut va prelua Fisa TA si iti va comunica ora la care trebuie sa vii la tratament. Cand ajungi aici pentru prima oara, comunica personalului ca doresti programare. S-ar putea sa astepti 2-5 minute pana ei se elibereaza din alte activitati. In BAZA DE TRATAMENT vei fi programat doar pentru procedurile fiziokinetoterapeutice. La sectia de OZONOTERAPIE nu vor fi programari pe ore ci vei astepta la un rand. Intrarile la tratamentul cu ozon se fac in ordinea asteptarii. Astfel cand ai timp pentru tratamentul cu ozon vei veni la usa si vei intreba care este ultimul pacient ce asteapta pentru procedura. Tu vei urma dupa ultimul care asteapta acolo. Daca parasesti locul iti vei pierde randul . Nu poti tine locul unui alt pacient nici chiar sotiei/sotului. Important: pentru fiecare pacient din rand poti lua in considerare un timp de aprox. 15 minute de asteptare.

Pentru ca procedurile de Ozonoterapie necesita un timp diferentiat pentru fiecare pacient nu putem aplica o altfel de organizare. Am incercat si varianta cu numere de ordine si cea cu lista si altele dar rezultatul cel mai bun a fost acesta cu rand. Este important sa Respecti randul. Daca ai procedure de fiziokinetoterapie de dimineata nu forta tot dimineata randul la Ozonoterapie. Fi respectuos si lasa-I pe cei ce au procedurile fiziokinetoterapeutice dupa-masa sa faca procedura de ozonoterapie dimineata.

3. Procedurile medicale se fac din prima zi. Ai fost consultat, ai fost programat si acum te duci in camera sa te schimbi in echipamentul pentru tratament. Incepi tratamentul la ora stabilita. Prima zi de LUNI este aglomerata. Nu va fi asa si maine daca vei respecta ora de programare si Tu si ceilalti colegi ! Nu te grabi cu procedurile. Corect este sa fie un timp de repaos de 20 minute intre manopere. Dupa finalizarea procedurilor din BAZA poti sa te adresezi personalului de la OZONOTERAPIE.

ATENTIE: Preluarea pacientilor se face doar in ordinea randului de asteptare. RESPECTA REGULA ! - Exista o exceptie: in cazul procedurilor ce presupun tehnici de insuflatii rectale- acesti pacienti sunt luati cu prioritate la prima ora a diminetii sau atunci cand colonul este golit. NU AU PILE- este o impunere medicala.

Daca ai citit cu atentie aceste indicatii te vei descurca de minune.

4. La ora 13:30, activitatea medicala, inclusiv consultatiile sunt intrerupte si ne indreptam cu totii spre RESTAURANT. Vom servi masa impreuna. Locul tau la masa? Vei avea un loc fix pe tot parcursul sejurului. Acesta iti va fi indicat ori la intocmirea formalitatilor de cazare ori acum cand intram in Restaurant- in acest caz colegii mei te vor astepta sa te conduca la masa. Mesele sunt servite la ore fixe: Micul Dejun la ora 8:00, Pranzul la ora 13:30 si Cina la ora 19:00. Pachetul tau include toate mesele incepand cu Pranzul de LUNI si in ziua de iesire- Vineri ai inclus Micul Dejun.

ATENTIE: Daca ti s-a acceptat un pachet scurt de 6 zile/5 nopti ai intrare cu Cina de Duminica si iesire Vineri cu masa de Pranz. ( Situatie exceptionala aparuta in cazul unor anulari de ultim moment). Mesele sunt in regim de meniu fix. Te asiguram ca sunt mereu poaspete. Incercam sa fie si gustoase. Aici avem o problema: gatim ca in Ardeal. Se gateste diferit ca in alte regiuni si s-ar putea ca uneori sa nu fie chiar pe gustul tau. Vei avea afisat in fiecare zi la Receptie meniul ce va fi servit in ziua respectiva. Daca nici cum nu te convinge poti solicita ospatarului sa ti se gateasca ceva diferit. In acest caz vei suporta contravaloarea serviciilor comandate. !!! Orice solicitare suplimentara fata de meniul fix va fi taxata la preturile din meniul restaurantului. Te rugam sa fii precaut in acest sens!

5. Dupa masa de Pranz continuam activitatea medicala. Nu te grabi, specialistii sunt in Clinica pana la ora 16:00 si in caz de nevoie programul se prelungeste. Respecta doar ora programarii.

6. Timpul Tau liber este foarte important. Te afli in frumoasa statiune Moneasa, clasificata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pe locul 3 in lume in ceea ce priveste efectul terapeutic al bioclimatului asupra sistemului nervos. Acest aspect l-am avut in vedere cand am decis sa deschidem aceasta clinica aici, la capatul lumii si nu intr-o statiune cu acces facil. Dupa primele doua zile vei incepe sa intelegi cum functioneaza activitatea si te vei putea organiza. Nu ai nici o restrictie in privinta timpului liber. Odata ce tratamentul tau este prioritar, timpul ramas poti sa ti-l petreci unde doresti. Totusi daca intentionezi sa parasesti localitatea te rugam sa anunti la Receptie.

In fiecare zi de JOI te invitam la mica Petrecere a Prieteniei, o reuniune a pacientilor la un pahar de ceai sau vin fiert, cu muzica populara, un timp in care incercam sa ne cunoastem mai bine. Asadar Joi de la ora 18:00 te asteptam in fata Clinicii si vom gati afara.

7. Prezentul ghid si Regulament trebuie respectat de toti pacientii clinicii. La rezervarea locului ti s-a comunica despre gratuitatea serviciilor de cazare si masa sub rezerva respectarii regulam entului interior. Acesta este regulamentul.

Vei fi sanctionat cu anularea gratuitatii in urmatoarele situatii:

 • nu respecti orele de tratament,
 • nu iti faci igiena corporala zilnic
 • adresezi cuvinte jignitoare personalului
 • prezinti stari de nervozitate prelungita
 • jignesti colegii pacienti
 • refuzi tratamentul
 • acte de violenta
 • fumezi in camera
 • prezinti o stare de nemultumire continua fata de serviciile din clinica

8. Sugestii:

 • Timpul petrecut la NeoKlinik trebuie sa fie destinat sanatatii tale. Incearca sa te deconectezi, sa uiti de problemele cotidiene.
 • Ai la dispozitie posibilitatea unei consilieri psiho-motivationale Free. Nu ezita sa cauti si sanatatea sufleteasca in acest sejur.
 • Cauta sa te imprietenesti cu ceilalti pacienti.
 • Nu incerca sa obtii avantaje oferind bani personalului.
 • Orice probleme apar semnaleaza-le in timp util la Receptie.
 • Respectati colegul de camera. Respecta normele de igiena corporala. Utilizeaza cu moderatie telefonul. Ajusteaza corect volumul televizorului.

9. Intrebari Frecvente:

a) Pot sa raman singur in camera?

Exista situatii cand se anuleaza rezervari in ultimul moment si atunci apare aceasta oferta. Se va achita in acest caz daca se doreste regim single locul ramas liber. Tu ai gratuitate la cazare. Costul unei nopti de cazare in clinica este de 330 lei. Astfel daca doresti sa ramai singur vei achita costul pentru locul al doilea, adica 150 lei/noapte. Doar daca disponibilitatea permite aceasta. Altfel nu exista posibilitatea de camera single.

b) Daca plec mai devreme mi se returneaza valoarea procedurilor neefectuate?

Da, se returneaza valoarea serviciilor medicale neefectuate dar se vor adauga la suma de plata serviciile hoteliere si de restaurant care au fost asigurate gratuit intrucat se pierde incadrarea la pachetul de tratament cu gratuitate la cazare si masa. La o valoare de tratament sub 1500 lei se va adauga automat valoarea serviciilor hoteliere de cazare si masa pana la nivelul decontarii totale ale acestor servicii. Sub nici o forma nu se va calcula suma pachetului impartita la zilele state. GRESIT: 2380 lei: 11 nopti X zilele state CORRECT: valoarea serviciilor medicale oferite conform tarifelor din receptie + tariful de receptie pe noptile dormite + tariful de restaurant pe mesele servite + costul consultului medical)

c) Pot inlocui procedurile de fiziokinetoterapie cu cele de ozonoterapie?

Pachetul de tratament are clar stabilit procedura de ozonoterapie utilizata. Nu se pot inlocui tehnicile de fizioterapie cu cele de ozonoterapie.

d) In situatia in care nu doresc sau din motive medicale nu mi se pot efectua anumite proceduri medicale mi se returneaza valoarea acestora?

Da, se returneaza valoarea serviciilor medicale neefectuate dar se vor adauga la suma de plata serviciile hoteliere, de restaurant si de tratament la valoarea tarifului de receptie intrucat se pierde incadrarea la Pachetul de baza.

e) Cum procedez daca in urma unei tehnici apar reactii adverse?

Orice situatie medicala atipica aparuta in urma unei proceduri trebuie semnalata personalului medical. Acesta se va organiza si vor hotara asupra situatiei in cel mai scurt timp.

f) Pot utiliza bazinul si pentru relaxare?

In intervalul orar 16-21 piscina poate fi utilizata in scop de relaxare cu respectarea regulamentului interior. Se va efectua dusul inainte de intrarea in bazin. Apa fiind calda se va respecta timpul maxim de 30 de minute de imbaiere, repaos 15 minute si din nou imbaiere 30 de minute.

g) Cum procedez daca partenerul de camera sforaie?

Aceasta situatie este un risc asumat al celor care vin singuri. Va putem oferi dopuri de urechi pentru diminuarea disconfortului.

h) In situatia in care am achizitionat proceduri medicale suplimentare fata de pachetul de baza dar nu le pot efectua pe toate acestea, mi se returneaza contravaloarea procedurilor suplimentar achizitionate?

Da, se returneaza valoarea procedurilor achitate suplimentar pachetului de baza daca acestea nu se mai aplica.

i) Am internet wireless in camera?

Internet wireless gasiti in holul de la receptia clinicii si in restaurant. In camere nu este disponibil acest serviciu. Reteaua: Receptie, Parola: neoklinik Daca doriti sa lucrati pe internet, va punem la dispozitie o masa in Restaurantul clinicii, cu acces wifi si prize de alimentare.

j) In Clinica pot gasi si proceduri antistress, detoxifiere sau estetica?

La NeoKlinik se aplica un program recuperator ce imbina tehnici alopate de fizioterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, masaj, termoterapie si ozonoterapie. Clinica dispune de tehnica medicala de ultima ora prin care se pot aplica proceduri deosebit de benefice si in primul rand ne adresam problemelor medicale. Totodata echipamentele noastre pot fi utilizate si pentru a se obtine rezultate de estetica sau wellness. Va descriem doar cateva din dotarile clinicii:

TERAPIA cu Ozon Medical - generator profesional - Promedic prin care se obtine ozonul medical in diferite concentratii aplicat prin diverse forme:

 • Infiltratii cu Oxigen ozon - aplicate pe patologia reumatica, in artroze, in nevralgii, in hernia de disc, lomboscioatica, spondiloze, bursite, artrite, estetica faciala
 • Insuflatii nazale cu oxygen - ozon - aplicate in rinite alergice si sinuzite
 • Insuflatii auriculare cu oxygen - ozon - aplicate in afectiunile inflamatorii ale urechii
 • Insuflati rectale cu oxygen - ozon - aplicate in afectiuni hepatice, afectiuni ale prostatei, ale colonului, afectiuni digestive, oboseala, stimularea potentei, diabet, neoplazii.
 • Perfuzia cu solutie ozonizata - aplicata in afectiunile circulatorii, boli reumatice degenerative, poliartrita reumatoida, scleroza in placi, diabet, recuperare si preventie post - avc, colesterol, imbunatatirea calitatilor reologice ale sangelui, boala Parkinson si alte afectiuni neurologice.
 • Insuflatia vaginala - boli inflamatorii pelviene si infectii genital.
 • Autohemoterapia majora - boli neurodegenerative, boli reumatice degenerative, afectiuni circulatorii, diabet, boala Parkinson, Scleroza in placi, Preventie si ameliorare in AVC, tratament de sustinere in neoplazii, afectiuni neurologice.
 • Autohemoterapia Minora - alergii si boli infectioase, stimularea imunitatii
 • Saculetii cu Ozon - afectiuni dermatologice, ulcere varicoase

SISTEMUL HOCATT PLUS - reprezintă cel mai avansat dispozitiv transdermal descoperit până acum si aplica programe de recuperare cu urmatoarele terapii:

 • Saună cu aburi/Hidroterapie
 • CO2/ Terapie cu acid carbonic
 • Terapie cu aburi de ozon (transdermală)
 • Terapie cu aburi de oxigen
 • Terapie cu lumina fotonică şi cu spectru
 • Terapie cu oxigen (EWOT)
 • Terapie cu plante/Aromaterapie
 • Electroterapie
 • Ultrasonic cavitation
 • FAR Infrared Therapy (FIR)
 • Cost 150 lei/sedinta

MASCA FACIALA CU LED

Această terapie permite utilizarea luminii in diferite culori si frecvente, fie separate fie simultan cu efect global, de rejuvenare, uniformizare a culorii pielii, stimulare a microcirculației, a neocolagenezei și a activității celulare. Masca cu LED este noul tratament preferat al vedetelor de la Hollywood pentru rejuvenare și anti-acneic. 50 lei/sedinta

APARATUL DETOX SPA

este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ionizari, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la functionarea normala a ficatului si rinichilor. Ionii pozitivi si negativi atrag si se ataseaza la particulele toxice cu sarcini opuse, extragandu-le afara din organism, prin piele. Fiecare sesiune dureaza aproximativ 30 minute.
30 lei/sedinta

SALINA NEOKLINIK

Atmosfera sărată din interiorul Salinei NeoKlinik are o încărcătură microbiană de 10 ori mai mică decât cea din afara ei. Ionizarea şi puritatea aerului din salina artificială sunt compatibile cu aerul de munte de la altitudini de 800-1000. Sedinta de terapie dureaza 50 minute. Suprafata saline este de 200 mp.

SISTEMUL SUPER INDUCTIV (SIS)

utilizeaza efecte curative ale campului electromagnetic de înalta intensitate, reprezinta un tratament perfect al starilor dureroase ale sistemului neuromuscular si al articulatiei scheletice. Constructia ingenioasa a aplicatorului permite administrarea terapiei fara a fi nevoie de contact direct cu pielea, avand în vedere confortul pacientului si al terapeutului.

TERAPIA CU UNDE DE SOC (SCHOCKWAVE)

este un dispozitiv multidisciplinar utilizat în ortopedie, fizioterapie, medicina sportiva, urologie si medicina veterinara. Principalele sale active sunt ameliorarea rapida a durerii si refacerea mobilitatii. Este o terapie non-chirurgicala, fara a fi nevoie de analgezice. Este o terapie ideala pentru a accelera recuperarea si a vindeca diferite indicatii care cauzeaza dureri acute sau cronice.

TERAPIA TECAR

Datorita proceselor si echipamentelor sale, terapia Winback TECAR permite multiplicarea efectelor terapeutice si a eficientei muncii fizioterapeutilor. De la prima sesiune, efectele asupra durerii resimtite, a mobilitatii si a revascularizarii au fost spectaculoase. Procesul de vindecare prin utilizarea tecterapei poate permite o reabilitare de pana la doua ori mai rapida decât un tratament clasic fara Winback.

FOTOLIUL EMSELLA

Dispozitivul revoluționar pentru tratarea incontinenței urinare, prostatita și imbunătățirea vieții sexuale, atat la femei cat si la bărbați. Aparatul utilizează un camp electromagnetic concentrat de mare intensitate, extrem de puternic( similar cu un RMN), cu acțiune selectivă și non-invazivă! O singura ședinta cu BTL EMSELLA, produce mii de contracții supra maximale a mușchilor planșeului pelvian, echivalentul a 11.200 de exerciții Kegel!

LASER DE INALTA INTENSITATE (H.I.L.)

30wati/BTL 6000 este rezultatul tehnologiei superioare a zilelor noastre, care combină sistemul inteligent de scanare laser 4B cu cea mai performantă și ideală lungime de undă a luminii. Inovația constă în faptul că datorită interacțiunii cu tesutul, lungimea de undă de 1064 nm permite tratarea structurilor adânci, lucru mai puțin posibil până în prezent la dispozitivele medicale existente pe piață.

Alaturi de aceste tehnici care pot fi utilizate si pentru eliberarea stresului sau estetica, in clinica gasiti proceduri de Kinetoterapie, Hidrokinetoterapie, Masaj Terapeutic, Drenaj Limfatic, Laser, Termoterapie, Magnetoterapie, Ultrasunet, Unde Scurte, Bai galvanice, Curenti electrici. Detalii despre tarifele procedurile fiziokinetoterapeutice gasiti la receptia clinicii.

Va multumim !

Echipa NeoKlinik