Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: office@neoklinik.ro

Bine ati venit la Neoklinik!

Ghidul pacientului pas cu pas!

Descriere in limba maghiara

NeoKlinik - clinica de recuperare medicala si ozonoterapie este situata in statiunea Moneasa, judetul Arad, la 100km de orasul Arad. Rezervarile se fac doar in urma unei scurte anamneze realizata prin intermediul unui formular online sau telefonic la numerele de telefon 0257313131, 0741039292 sau 0757571635 si sunt activate prin plata avansului. Inainte sa telefonezi informeaza-te asupra pachetelor medicale. Studiaza pagina clinicii!

Pentru o experienta cat mai placuta in clinica noastra si pentru a gasi raspunsuri la numeroase intrebari pe care le puteti avea, va rugam sa consultati "Ghidul pacientului". Acest ghid poate fi descarcat in format PDF de aici!


Etapa II - am ajuns la NeoKlinik

Cu sinceritate iti marturisim ca ne bucuram ca ai ales sa urmezi un tratament de recuperare la NeoKlinik.

Scopul nostru ca si al Tau este sa aducem o ameliorare durerilor si afectiunilor medicale cu care te confrunti.

Ai ajuns aici in urma unei rezervari in care s-au stabilit detaliile de baza ale tratamentului. Stim si noi si Tu care sunt conditiile de cazare si masa, tipul procedurilor incluse si timpul pe care il vei petrece aici.

1. Ulterior formalitatilor de cazare unde te rugam sa specifici daca urmezi un regim alimentar medical (diabet, hiposodat sau hepatic), urmeaza CONSULTATIA Medicala. Vei fi investigat de unul dintre medicii NeoKlinik. Te rugam sa fii cooperant si sa nu-I ascunzi nimic. In functie de pachetul la care te-ai inscris medicul iti v-a prescrie protocolul de recuperare. La consultatie poti sa iti exprimi intentia de a urma tratament si pentru alte afectiuni decat cele discutate initial. In acest caz vei fi informat asupra costurilor suplimentare.

Vei "scapa" de la Medic cu o 2 fise de tratament. Una MARE pentru Ozonoterapie - fisa pe care la prima procedura cu ozon o vei preda la cabinetul de ozon si o Fisa Mica (nu e mai mica ci asa o denumim, este defapt fisa cu procedurile de fiziokinetoterapie) cu procedurile de fiziokinetoterapie pe care o vei purta cu tine in fiecare zi la tratament si o vei preda la plecare - Ai grija de ea! Important: Gratuitatea de care beneficiezi la serviciile de cazare si masa este doar in situatia in care pachetul medical ales este de cel putin 1500 lei (11 nopti/12 zile). In cazul in care din disferite motive nu doresti sa efectuezi sau nu ti se pot prescrie toate cele 4 proceduri medicale plus tehnica cu ozon ai 2 optiuni: - ramai la pachetul minimal de 1500 lei si ai gratuitate la cazare si la mese sau facem calculatia procedurilor medicale prescrise conform tarifelor din receptie si adaugam costul serviciilor hoteliere si de alimentatie. Te anuntam ca este mai avantajos sa ramai la pachetul minim! Procedurile medicale NU SE TRANSFERA de la sot la sotie si nici de la un pacient la altul!

2. Dupa consultatie te vei adresa personalului de la Receptia Clinicii pentru a lua in evidenta fisa ta si pentru plata eventualelor sume suplimentare. Tot aici poti adresa intrebari de lamurire. Apoi vei merge la BAZA DE TRATAMENT si vei fi programat. Un specialist Fiziokinetoterapeut va prelua fisa ta MICA si iti va comunica ora la care trebuie sa vii la tratament. Cand ajungi aici pentru prima oara, comunica personalului ca doresti programare. S-ar putea sa astepti 2-5 minute pana ei se elibereaza din alte activitati. In BAZA DE TRATAMENT vei fi programat doar pentru procedurile fiziokinetoterapeutice. La sectia de OZONOTERAPIE nu vor fi programari pe ore ci vei fi trecut pe o lista cu numere. Intrarile la tratamentul cu ozon se fac in ordinea asteptarii. Astfel cand ai timp pentru tratamentul cu ozon vei veni la usa si vei intreba care este ultimul pacient ce asteapta pentru procedura. Tu vei urma dupa ultimul care asteapta acolo. Daca parasesti locul iti vei pierde randul.

3. Procedurile medicale se fac din prima zi. Ai fost consultat, ai fost programat si acum te duci in camera sa te schimbi in echipamentul pentru tratament. Incepi tratamentul la ora stabilita. Prima zi de LUNI este aglomerata. Nu va fi asa si maine daca vei respecta ora de programare si Tu si ceilalti colegi! Nu te grabi cu procedurile. Corect este sa fie un timp de repaos de 20 minute intre manopere. Dupa finalizarea procedurilor din BAZA poti sa te adresezi personalului de la OZONOTERAPIE. Prima data ai nevoie de FISA MARE care va ramane aici. Dupa aplicarea procedurilor vei fi trecut pe o lista. ATENTIE: Preluarea pacientilor se face doar in ordinea randului de asteptare. RESPECTA REGULA! - Exista o exceptie: in cazul procedurilor ce presupun tehnici de insuflatii rectale - acesti pacienti sunt luati cu prioritate la prima ora a diminetii sau atunci cand colonul este golit. NU AU PILE - este o impunere medicala. Daca ai citit cu atentie aceste indicatii te vei descurca de minune.

4. La ora 13:30, activitatea medicala, inclusiv consultatiile sunt intrerupte si ne indreptam cu totii spre RESTAURANT. Vom servi masa impreuna. Locul tau la masa? Vei avea un loc fix pe tot parcursul sejurului. Acesta iti va fi indicat ori la intocmirea formalitatilor de cazare ori acum cand intram in Restaurant - in acest caz colegii mei te vor astepta sa te conduca la masa. Mesele sunt servite la ore fixe: Micul Dejun la ora 8:30, Pranzul la ora 13: 30 si Cina la ora 19:00. Pachetul tau include toate mesele incepand cu Pranzul de LUNI si in ziua de iesire - Vineri ai inclus Micul Dejun. Dupa cum stii, pachetele medicale beneficiaza de gratuitate la serviciile hoteliere si la cele de masa. Cu alte cuvinte ai platit doar tratamentul asa cum l-ai fi platit si in orasul tau, fara sa iti calculam mesele si cazarea. Te rugam sa fii respectuos si sa iti amintesti asta in cazul in care uneori masa nu e pe gustul tau! Nu ai platit pentru asta! ATENTIE: Daca ti s-a acceptat un pachet scurt de 6 zile/5 nopti ai intrare cu Cina de Duminica si iesire Vineri cu masa de Pranz. Mesele sunt in regim de meniu fix. Te asiguram ca sunt mereu poaspete. Incercam sa fie si gustoase. Aici avem o problema: gatim ca in Ardeal. Se gateste diferit ca in alte regiuni si s-ar putea ca uneori sa nu fie chiar pe gustul tau. Vei avea afisat in fiecare zi la intrarea in restaurant Meniul ce va fi servit in ziua respectiva. Daca nici cum nu te convinge poti solicita ospatarului sa-ti se gateasca ceva diferit. In acest caz vei suporta contravaloarea serviciilor comandate. !!! Orice solicitare suplimentara fata de meniul fix va fi taxata la preturile din meniul restaurantului. Te rugam sa fii precaut in acest sens!

5. Dupa masa de Pranz continuam activitatea medicala. Nu te grabi, specialistii sunt in Clinica pana la ora 16:00 si in caz de nevoie programul se prelungeste. Respecta doar ora programarii.

6. Timpul Tau liber este foarte important. Te afli in frumoasa statiune Moneasa, clasificata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pe locul 3 in lume in ceea ce priveste efectul terapeutic al bioclimatului asupra sistemului nervos. Acest aspect l-am avut in vedere cand am decis sa deschidem aceasta clinica aici, la capatul lumii si nu intr-o statiune cu acces facil. Dupa primele doua zile vei incepe sa intelegi cum functioneaza activitatea si te vei putea organiza. Nu ai nici o restrictie in privinta timpului liber. Odata ce tratamentul tau este prioritar, timpul ramas poti sa ti-l petreci unde doresti. Totusi daca intentionezi sa parasesti localitatea te rugam sa anunti la Receptie.

In fiecare zi de JOI te invitam la mica Petrecere a Prieteniei, o reuniune a pacientilor la un pahar de ceai sau vin fiert, cu muzica populara, un timp in care incercam sa ne cunoastem mai bine. Asadar Joi de la ora 18:00 te asteptam in fata Clinicii si vom gati afara.

7. Prezentul ghid si Regulament trebuie respectat de toti pacientii clinicii. La rezervarea locului ti s-a comunica despre gratuitatea serviciilor de cazare si masa sub rezerva respectarii regulam entului interior. Acesta este regulamentul.

Vei fi sanctionat cu anularea gratuitatii in urmatoarele situatii:

 • nu respecti orele de tratament,
 • nu iti faci igiena corporala zilnic
 • adresezi cuvinte jignitoare personalului
 • prezinti stari de nervozitate prelungita
 • jignesti colegii pacienti
 • refuzi tratamentul
 • acte de violenta
 • fumezi in camera
 • prezinti o stare de nemultumire continua fata de serviciile din clinica

8. Sugestii:

 • Timpul petrecut la NeoKlinik trebuie sa fie destinat sanatatii tale. Incearca sa te deconectezi, sa uiti de problemele cotidiene.
 • Ai la dispozitie posibilitatea unei consilieri psiho-motivationale Free. Nu ezita sa cauti si sanatatea sufleteasca in acest sejur.
 • Cauta sa te imprietenesti cu ceilalti pacienti.
 • Nu incerca sa obtii avantaje oferind bani personalului.
 • Orice probleme apar semnaleaza-le in timp util la Receptie.
 • Respectati colegul de camera. Respecta normele de igiena corporala. Utilizeaza cu moderatie telefonul. Ajusteaza corect volumul televizorului.

9. Intrebari Frecvente:

a) Pot sa raman singur in camera?

Exista situatii cand se anuleaza rezervari in ultimul moment si atunci apare aceasta oferta. Se va achita in acest caz daca se doreste regim single locul ramas liber. Tu ai gratuitate la cazare. Costul unei nopti de cazare in clinica este de 160 lei. Astfel daca doresti sa ramai singur vei achita costul pentru locul al doilea, adica 80 lei/noapte. Doar daca disponibilitatea permite aceasta. Altfel nu exista posibilitatea de camera single.

b) Daca plec mai devreme mi se returneaza valoarea procedurilor neefectuate?

Da, se returneaza valoarea serviciilor medicale neefectuate dar se vor adauga la suma de plata serviciile hoteliere si de restaurant care au fost asigurate gratuit intrucat se pierde incadrarea la pachetul de tratament cu gratuitate la cazare si masa. La o valoare de tratament sub 1500 lei se va adauga automat valoarea serviciilor hoteliere de cazare si masa pana la nivelul decontarii totale ale acestor servicii. Sub nici o forma nu se va calcula suma pachetului impartita la zilele state. GRESIT: 1500 lei: 11 nopti X zilele state CORRECT: valoarea serviciilor medicale oferite conform tarifelor din receptie + tariful de receptie pe noptile dormite + tariful de restaurant pe mesele servite + costul consultului medical)

c) Pot inlocui procedurile de fiziokinetoterapie cu cele de ozonoterapie?

Pachetul de tratament are clar stabilit procedura de ozonoterapie utilizata. Nu se pot inlocui tehnicile de fizioterapie cu cele de ozonoterapie.

d) In situatia in care nu doresc sau din motive medicale nu mi se pot efectua anumite proceduri medicale mi se returneaza valoarea acestora?

Da, se returneaza valoarea serviciilor medicale neefectuate dar se vor adauga la suma de plata serviciile hoteliere si de restaurant care au fost asigurate gratuit intrucat se pierde incadrarea la pachetul de tratament cu gratuitate la cazare si masa. La o valoare de tratament sub 1500 lei se va adauga automat valoarea serviciilor hoteliere de cazare si masa pana la nivelul decontarii totale ale acestor servicii.

e) Cum procedez daca in urma unei tehnici apar reactii adverse?

Orice situatie medicala atipica aparuta in urma unei proceduri trebuie semnalata personalului medical. Acesta se va organiza si vor hotara asupra situatiei in cel mai scurt timp.

f) Pot utiliza bazinul si pentru relaxare?

In intervalul orar 16-21 piscina poate fi utilizata in scop de relaxare.

g) Cum procedez daca partenerul de camera sforaie?

Aceasta situatie este un risc asumat al celor care vin singuri. Va putem oferi dopuri de urechi pentru diminuarea disconfortului.

h) In situatia in care am achizitionat proceduri medicale suplimentare fata de pachetul de baza dar nu le pot efectua pe toate acestea, mi se returneaza contravaloarea procedurilor suplimentar achizitionate?

Da, se returneaza valoarea procedurilor achitate suplimentar pachetului de baza daca acestea nu se mai aplica.

i) Am internet wireless in camera?

Internet wireless gasiti in holul de la receptia clinicii si in restaurant. In camere nu este disponibil acest serviciu. Parola: neoklinik Daca doriti sa lucrati pe internet, va punem la dispozitie o masa in Restaurantul clinicii, cu acces wifi si prize de alimentare.

j) In Clinica pot gasi si proceduri antistress, detoxifiere sau estetica?

La NeoKlinik se aplica un program recuperator ce imbina tehnici alopate de fizioterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, masaj, termoterapie si ozonoterapie. Clinica dispune de tehnica medicala de ultima ora prin care se pot aplica proceduri deosebit de benefice si in primul rand ne adresam problemelor medicale. Totodata echipamentele noastre pot fi utilizate si pentru a se obtine rezultate de estetica sau wellness. Va descriem doar cateva din dotarile clinicii:

TERAPIA cu Ozon Medical - generator profesional - Promedic prin care se obtine ozonul medical in diferite concentratii aplicat prin diverse forme:

 • Infiltratii cu Oxigen ozon - aplicate pe patologia reumatica, in artroze, in nevralgii, in hernia de disc, lomboscioatica, spondiloze, bursite, artrite, estetica faciala
 • Insuflatii nazale cu oxygen - ozon - aplicate in rinite alergice si sinuzite
 • Insuflatii auriculare cu oxygen - ozon - aplicate in afectiunile inflamatorii ale urechii
 • Insuflati rectale cu oxygen - ozon - aplicate in afectiuni hepatice, afectiuni ale prostatei, ale colonului, afectiuni digestive, oboseala, stimularea potentei, diabet, neoplazii.
 • Perfuzia cu solutie ozonizata - aplicata in afectiunile circulatorii, boli reumatice degenerative, poliartrita reumatoida, scleroza in placi, diabet, recuperare si preventie post - avc, colesterol, imbunatatirea calitatilor reologice ale sangelui, boala Parkinson si alte afectiuni neurologice.
 • Insuflatia vaginala - boli inflamatorii pelviene si infectii genital.
 • Autohemoterapia majora - boli neurodegenerative, boli reumatice degenerative, afectiuni circulatorii, diabet, boala Parkinson, Scleroza in placi, Preventie si ameliorare in AVC, tratament de sustinere in neoplazii, afectiuni neurologice.
 • Autohemoterapia Minora - alergii si boli infectioase, stimularea imunitatii
 • Saculetii cu Ozon - afectiuni dermatologice, ulcere varicoase

SISTEMUL HOCATT PLUS - reprezintă cel mai avansat dispozitiv transdermal descoperit până acum si aplica programe de recuperare cu urmatoarele terapii:

 • Saună cu aburi/Hidroterapie
 • CO2/ Terapie cu acid carbonic
 • Terapie cu aburi de ozon (transdermală)
 • Terapie cu aburi de oxigen
 • Terapie cu lumina fotonică şi cu spectru
 • Terapie cu oxigen (EWOT)
 • Terapie cu plante/Aromaterapie
 • Electroterapie
 • Ultrasonic cavitation
 • FAR Infrared Therapy (FIR)
 • Cost 150 lei/sedinta

MASCA FACIALA CU LED

Această terapie permite utilizarea luminii in diferite culori si frecvente, fie separate fie simultan cu efect global, de rejuvenare, uniformizare a culorii pielii, stimulare a microcirculației, a neocolagenezei și a activității celulare. Masca cu LED este noul tratament preferat al vedetelor de la Hollywood pentru rejuvenare și anti-acneic.

APARATUL DETOX SPA

este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ionizari, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la functionarea normala a ficatului si rinichilor. Ionii pozitivi si negativi atrag si se ataseaza la particulele toxice cu sarcini opuse, extragandu-le afara din organism, prin piele. Fiecare sesiune dureaza aproximativ 30 minute.
30 lei/sedinta

VACUSHAPER

imbina principiile aplicate in fitness cu o tehnologie perfomanta de terapie prin vacuum. Vacuum-ul distruge depozitele de grasime prin masarea intensiva si in profunzime a muschilor. Cumulat cu alte tratamente precum sauna sau stimularea musculara, acesta grabeste procesul de ardere a grasimilor, marind astfel fluctuatia sangelui si in celulele de grasime. Datorita marimii suprafetei de actionare, readucerea sangelui in inima se efectueaza cu ajutorul bicicletei ergometrice incorporate in aparat.
2 lei/minut

CAPSULA DERMALIFE SPAJET

este o capsula translucida ce creeaza satisfactie totala prin: radiatii infrarosii, sauna uscata, sauna umeda, dus vichy, dus scotian, cromoterapie, dus tropical, hidrofuziune, fitoterapie, pat vibrant, sistem vitaminizat/mineralizat, briza de ioni negativi. Rezultatele terapiei sunt confirmate de vechile principii medicale japoneze conform carora apa si uzul ei in tratamentele corporale prin presiune pot inlatura anumite boli si pot imbunatati starea generala a corpului uman.
100 lei/sedinta

Alaturi de aceste tehnici care pot fi utilizate si pentru eliberarea stresului sau estetica, in clinica gasiti proceduri de Kinetoterapie, Hidrokinetoterapie, Masaj Terapeutic, Drenaj Limfatic, Laser, Termoterapie, Magnetoterapie, Ultrasunet, Unde Scurte, Bai galvanice, Curenti electrici. Detalii despre tarifele procedurile fiziokinetoterapeutice gasiti la receptia clinicii.

Va multumim !

Echipa NeoKlinik