Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Recuperare Medicala Post Covid-19

Hotel Santana - Moneasa

Recuperare Medicala Post Covid-19

  Pentru mulți oameni ale căror organisme au fost atinse de COVID-19, drumul spre recuperare începe abia după ce părăsesc spitalul si sunt declarati negativi. Există multe probleme cu care se confruntă pacienții cu COVID-19 după negativarea virala, probleme care care pot varia de la cele fizice la cele emoționale. Începerea unui program de reabilitare imediat după declararea negativa a pacientului il poate ajuta să revină cât mai repede la viața și activitățile lui normale.

Persoanele care se recuperează după COVID-19 pot avea dificultăți la mers, urcarea scărilor, respirația, vorbirea, înghițire și îndeplinirea altor sarcini zilnice pe care majoritatea dintre noi nu le constientizam. În plus, perioadele de izolare îndelungată, ideea ca te-ai confruntat cu o boală care pune viața în pericol pot duce la anxietate, depresie și tulburări de stres posttraumatic.

Desi SARS-CoV-2 prezintă un tablou de afectare plurisistemică, Pneumoniile asociate cu coronavirus sunt unele din cele mai periculoase boli cauzate de acest virus. Mărimea acestei afectări și dizabilități este încă necunoscută, dar din cercetările timpurii este clar că acești pacienți vor avea nevoie de reabilitare în toate fazele bolii - acute, post-acute și pe termen lung.

Clinica de Ozonoterapie si Recuperare Medicala NeoKlinik vine acum in sprijinul pacientilor care au fost infectati cu Covid-19 printr-un program individualizat de recuperare bazat pe Ozonoterapie, Gimnastica in mediu salin, fiziokinetoterapie, si bineinteles curele de teren in bioclimatul unic al statiunii Moneasa.

 Ozonul este un gaz cu efect virusostatic. Moleculele de ozon oxidează moleculele virusului din organism, încetinind astfel răspândirea acestuia. Odata cu negativarea prin rezultat asupra viruslui nu inseamna ca sunt anihilate mecanismele acestuia de distrugere. Prin terapia cu ozon aplicata perfuzabil (suplimentarea aportului de mix O3-O2 in organism) obtinem un efect favorabil asupra ficatului, sistemului limfatic, neuronilor, unde cea mai mare parte a masei virale este păstrată la nivel intracelular.

Utilizarea terapiei cu ozon în coronavirus permite organismului să se refacă, să lupte împotriva efectelor distrugatoare ale virusului, să întărească apărarea corpului, să îmbunătățească starea sistemului respirator și nervos. Terapia sistemică cu ozon vă permite să opriți dezvoltarea infecției virale în organism și accelerează procesele de regenerare în caz de complicații (SARS).

 Durata ședințelor de ozonoterapie și numărul acestora sunt determinate de medic pentru fiecare pacient în mod individual.

Scopurile de bază a reabilitării pacienților:

1. Costul serviciilor medicale de recuperare POST COVID-19 este de 2000 lei/10 zile tratament si include urmatoarele servicii medicale:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte-ozonoterapia aplicata prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament.

2. Costul Cazarii (loc in camera dubla categoria 3 stele) :

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3880 ron/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131