Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Ameliorare si Preventie in boala PARKINSON

Hotel Santana - Moneasa

Ameliorare si Preventie in boala PARKINSON

Maladia Parkinson este o boală degenerativă provocată de distrugerea lentă şi progresivă a neuronilor care produc dopamina. Din milioanele de neuroni care există în creierul uman, bolnavii de Parkinson pierd în jur de 10.000. Zona afectată are un rol important în controlul mişcărilor, de aceea pacienţii au simptome precum gesturi rigide, sacadate şi incontrolabile, tremor şi instabilitate posturală.

In cazul bolii Parkinson vom utiliza concentratii marite de ozon, administrate pe cale sistemica, prin perfuzie cu solutie ozonizata. Ozonul, dupa ce este degradat in peroxid de ozon, consuma antioxidantii disponibili, printre care si glutationul. Aceasta scadere a GSH-ului inhiba producerea de TNF-α, IL-1 si IL-6, precum si a Gama - Interferonului. De asemenea, cresc cantitatile de IL-4 si IL-10. In acest mod, limfocitele Th2 sunt activate, iar activitatea celor Th1 este scazuta. Cum Limfocitele Th1 sunt responsabile cu imunitatea celulara si, in majoritatea bolilor autoimune raspund de exacerbarea afectiunii, prin cresterea ratei cu care macrofagele ataca propriul organism, prin ozonoterapie le putem scadea nivelul si putem reduce agresivitatea bolii.

Balneofizioterapia are doar un rol de completare şi susţinere a tratamentului alopat si a celui cu ozon. Masajul şi gimnastica medicală asigură tonusul şi troficitatea musculară, mobilitatea articulară precum si controlul postural. Electroterapia este folosită pe scară largă pentru controlului rigiditatii şi îmbunătăţirea tonusului muscular.

Bioclimatul statiunii Moneasa cu efect sedativ asupra sistemului nervos este un factor important in controlul bolii.

Costul programului de Ameliorare sau Preventie in boala Parkinson este de 2500 lei/10 zile de tratament si include:

 -consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin perfuzie ozonizata suprasaturata

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament

Cost Cazare (loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

Cost Masa

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

Datorita parteneriatului de Colaborare intre NeoKlinik si Asociatia de Lupta Impotriva Bolii Parkinson, condusa de ing. Dan Raican, membrii asociatiei beneficiaza de o reducere de 500 lei din tariful afisat, cu conditia sa faca dovada adeziunii. In acest sens va invitam sa contactati Asociatia ce are sediul la Deva sau sa solicitati la receptia in clinica formularul de adeziune.