Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Recuperare in Afectiunile Gleznei

Hotel Santana - Moneasa

Recuperare in Afectiunile Gleznei

Datorita aparitiei durerii, persoanele afectate de artroza gleznei vor incepe sa isi protejeze instinctiv articulatia, schiopatand sau evitand sa merga normal ceea ce duce la atrofierea muschilor. Astfel, nefiind sustinuta de muschi, articulatia este supusa unei presiuni din ce in ce mai mari, durerile intensificandu-se si mai mult.

Mijloacele de tratare coincid cu cele utilizate in gonartroza sau coxartroza. In stadiul 2/3 puteti apela la tratamentul cu ozon sustinut de tehnicile fiziokinetoterapeutice. Acţiunea antiinflamatorie a ozonului  se explica prin capacitatea lui de a bloca secreţia substanţelor (mediatorilor) care întreţin inflamaţia în ţesuturi. Totodata ozonul produce o oxigenare tisulară masivă la nivelul local al articulatiei gleznei, fiind cunoscut faptul că durerea apare în ţesuturile hipooxigenate. Oxigenarea la rândul său intensifică procesele metabolice din ţesuturile afectate şi stimulează eliminarea produşilori metabolici intermediari care stimulează receptorii dureroşi din zona articulatiei.

Alaturat tratamentului cu ozon este indicat tratamentul hidroterapeutic si exercitiile fizice de tonifiere a musculaturii.

1.Costul unui program de preventie si ameliorare in Afectiuni ale Gleznei este de 1500 lei/10 zile de tratament si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de tratament cu ozon aplicat prin infiltratii subcutan periarticular glezna

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament.

2.Cost Cazare (loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3380 ron/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131