Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Afectiuni ale Coloanei Cervicale

Hotel Santana - Moneasa

Afectiuni ale Coloanei Cervicale

Programul terapeutic în tratamentul Durerilor Cervicale (tasari, potruzii, hernii de disc) prin ozonoterapie este extrem de simplu, bine tolerat şi constă în suplimentarea aportului de Oxigen Oxon prin Infiltraţii locale, subcutan, paravertebral asupra segmentului coloanei cervicale. 

În total se fac intre 10 şedinţe de ozonoterapie intr-o sedinta aplicandu-se mai multe infiltratii, cu repetarea curelor terapeutice dupa 6 luni.

Pacienţii trataţi prin ozonoterapie constată rapid o diminuare efectivă a sindromului dureros cervical, o reducere a contracturii musculare paravertebrale şi creşterea mobilităţii coloanei cervicale, stare generală de bine, îmbunătăţirea somnului nocturn. Aceasta la rîndul său, în marea majoritate de cazuri duce la scăderea substanţială a consumului abuziv de medicamente (antiinflamatoare, calmante, antidepresive etc.) şi a reacţiilor adverse provocate de acestea. Se poate spune că ozonoterapia îmbunătăţeşte calitatea vieţii celor care suferă de dureri cervicale. În unele cazuri pot fi evitate intervenţiile chirurgicale. În încheiere trebuie menţionat faptul că ozonoterapia nu este un panaceu şi nu poate rezolva de una singură problema durerilor cervicale. Astfel vom utiliza asociat tehnicilor de ozonoterapie, medicina fizica prin stimuli bio-mecanici, kinetoterapie acvatica sau la sala si masaj. Este nevoie si de implicarea pacientului în procesul terapeutic.

-Trebuie revăzut modul de viaţă.

-Trebuie să se ducă o luptă intensă cu excesul ponderal, obezitatea.

-Trebuie să se acorde o mare atenţie exerciţiului fizic si corectarii pozitiilor vicioase

-Este importantă diminuarea şi eliminarea stresului cotidian.

Costul unui program de Recuperare si ameliorare in Afectiuni ale Coloanei Cervicale este de 1500 lei /10 zile de tratament si include:

 -consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin infiltratii subcutan paravertebral asupra segmentului cervical de coloana

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament.

 

Cost Cazare (loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

 

Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

 

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3380 ron/pacient.

 

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131