Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: office@neoklinik.ro

Cardiopatie Ischemica

Hotel Santana - Moneasa

Cardiopatie Ischemica

În tratamentul bolii ischemice a inimii deosebit de importante sunt proprietăţile ozonoterapiei de a dilata vasele de sânge care alimentează ţesuturile cordului, de a avea o acţiune oxigeneratoare, de a îmbunătăţi fluxul spre inimă a sângelui îmbogăţit cu oxigen şi substanţe nutritive.

Ozonul îmbunătăţeşte circulaţia sangvină în muşchiul cordului, contribuind la intensificarea metabolismului gazos şi la restabilirea structurilor afectate, care răspund pentru contractilitatea inimii. Datorită acestui fapt ozonoterapia este eficientă în tratamentul aritmiei.

În cardiologie, ozonoterapia se foloseşte cu succes în caz de:

-cardiopatie ischemica

-hipertonie arterială;

-afectare aterosclerotică a vaselor sangvine;

-boală ischemică;

-dereglări de ritm cardiac;

-endarterită obliterantă;

-endo- şi miocardită infecţioasă;

-boală varicoasă a membrelor inferioare.

Cercetările medicale internaţionale au arătat că ozonul este bine tolerat de bolnavi şi nu are, practic, efecte secundare. Tocmai de aceea ozonoterapia poate fi considerată drept o metodă nemedicamentoasă eficientă pentru tratamentul pacienţilor cu boală ischemică a inimii, care necesită doze mari de preparate antianginoase. O indicaţie pentru administrarea ozonoterapiei este şi dislipidemia la pacienţii care nu suferă de tulburări aterosclerotice critice ale vaselor coronare.

Alaturi de ozonoterapie sunt necesare si tehnicile conservatoare de fiziokinetoterapie.

Costul programului pentru recuperare si ameliorare in Cardiopatie Ischemica este de 2000 lei (11 nopti/12 zile ) si include in acest cost:

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare,

- 10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata

- monitorizarea tensiunii arteriale in zilele de tratament

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie.

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii.

Rezervarile se fac Online si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131