Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Nevroza-Neuroastenie

Hotel Santana - Moneasa

Nevroza-Neuroastenie

Lumina din zonele de munte este un factor terapeutic pe care foarte puţini îl cunosc. Oamenii de ştiinţă au observat că pe pielea umană există mii de terminaţii nervoase fotosensibile. Atunci cînd sînt expuse la lumină puternică, cum este cea de la munte în zilele senine, stimularea acestor receptori ne face să fim tonici, creativi, plini de viaţă. Mersul prin pădure, unde luminişurile alternează cu zonele întunecoase, e un adevărat duş scoţian de lumină, care ne scoate din amorţeală. Muntele oferă o benefică terapie prin tăcere atît de necesară celor ce trăiesc în aglomeraţii urbane. Liniştea pădurii reglează procesele nervoase, face somnul odihnitor, calmează procesele mentale şi emoţiile. Prin tratamentul cu ozon creştem rata glicolizei celulelor roşii, conducând la stimularea 2,3- difosfogliceratului (2, 3-DPG) şi, în consecinţă, la creşterea nivelului de oxigen eliberat către ţesuturi. Mai mult decât atât, ozonul activează ciclul Krebs, prin stimularea procesului de decarboxilare oxidativă a piruvatului, ceea ce conduce la o stimulare a producerii adenozin trifosfatului (ATP) şi, în consecinţă, la producerea unei cantităţi mai ridicate de energie la nivel celular.

Persoanele surmenate, expuse la stres intens, care se confruntă cu stări de nelinişte, nervozitate ori iritare, ar trebui să încerce efectele binefăcătoare ale liniştii muntelui. Urmeaza un tratament balnear de recuperare la NeoKlinik in statiunea Moneasa, judetul Arad.

1.Costul unui program de preventie si ameliorare in Nevroza-Neuroastenie este de 2000 lei/10 zile de tratament si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prrin insuflatie rectala

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament.

2.Costul Cazarii (loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3880 ron/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131