Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: office@neoklinik.ro

Program de imbunatatire a Imunitatii

Hotel Santana - Moneasa

Program de imbunatatire a Imunitatii

Trăim într-o lume în care suntem în permanență bombardați de toxine, indiferent cât de mult incercam sa traim o viață curată, sănătoasă și organică. Metalele grele, pesticidele, substanțele chimice și aditivii invadeaza corpul nostru zilnic și neputand fi anihilate încep să "smulgă" celulele sănătoase și să le împiedice să respire. Astfel începe un ciclu vicios.
Celulele canceroase funcționează în sens opus corpului uman - mor când sunt expuse la oxigen și se dezvoltă în medii cu oxigen scăzut. Atunci când accesul unei celule sănătoase la oxigen este întrerupt, aceasta literalmente nu poate respira și se deteriorează. În starea sa defectuoasă, nu mai funcționează așa cum ar trebui: nu mai vindecă lucruri, nu poate face hormoni și nu mai poate digera alimente. Celulele se muta si evolueaza intr-o celula de canceroasa care prospera cu zahar, se multiplica repede si transforma o persoana sanatoasa candva intr-un pacient cu cancer. 
Centrul de Medical LifeWorks din Florida, SUA, foloseste chimioterapia usoara combinata cu una sau mai multe tarapii cu ozon. 
“Prin adăugarea de oxigen în organism sub formă de ozon, creăm un mediu bogat în oxigen, în care celulele canceroase au o durată scurta de supraviețuire. Aflăm că acest tratament cu ozon specializat pentru tratamentul cancerului potenteaza producerea de celule sanatoase in organism, mărește energia, stimuleaza producția de antioxidanți și îmbunătățește sistemul imunitar.”

Tratamentul se aplica ca si forma de sustinere a tratamentului alopat.

Costul unui program de Imbunatatire a imunitatii este de 2000 lei/11 nopti si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin insuflatie rectala

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie.

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii.

 

Rezervarile se fac Online si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131