Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: office@neoklinik.ro

Recuperare Post Fractura-Orto-Traumatic

Hotel Santana - Moneasa

Recuperare Post Fractura-Orto-Traumatic

Prin tratamentul post fractura se urmareste nu numai restabilirea integritatii anatomice a osului, dar si restabilirea completa a functiei organului. Lupta indelungata dintre adeptii tratamentului fracturilor prin metoda imobilizarii si cei care recomanda metoda miscarii s-a terminat actualmente intrucat, in tratamentul fracturilor, repausul se imbina cu aplicarea miscarilor, adica cultura fizica medicala, masajul fizioterapia, gimnastica in bazin si ozonoterapia.
In orice fractura, pe langa lezarea osului, se produce si lezarea partilor moi ale stratului celular, a muschilor, facsciilor, aponevrozelor, vaselor mari si mici si nervilor.
Prin ozonoterapie crestem oxigenarea tisulara prin eliberarea mai rapida a oxigenului din eritrocite;
-crestem producerea de ATP, avand ca rezultat o cantitate mai mare de energie si o recuperare mai rapida;
-intarziem inceputul glicolizei anaerobe, reducand formarea de acid lactic;
-reducem inflamatiile si grabim resorbtia hematoamelor;

Costul programului pentru recuperare intr-o afectiune Orto-traumatica (fractura, luxatie) este de 1500 lei (11 nopti/12 zile ) si include : 
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare,
- ozonoterapia aplicata prin 10 sedinte de infiltratii subcutane pe zona traumatismului,
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale.

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie.

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii.

Rezervarile se fac Online si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131