Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Recuperare in Coxartroza

Hotel Santana - Moneasa

Recuperare in Coxartroza

Durerile fizice provocate de Coxartroza cauzeaza pierderea vitalitatii, limitarea miscarilor si in final te va impinge la izolare cu consecinte grave in viata sociala si economica .
Medicatia de tip antiinflamator este o solutie de moment cu efect limitat in timp si bineinteles cu efecte adverse. 
Testeaza-ti mobilitatea soldului si daca ai cele mai mici suspiciuni adreseaza-te medicului. Cu cat Coxartroza este depistata mai timpuriu cu atat metodele de tratament nechirurgicale dau rezultate mai bune.
Ozonoterapia, Fizioterapia, Kinetoterapia in bazin sau la sala, încadrate într-un program de recuperare individualizat, ocupă un loc important şi bine stabilit în managementul şi tratamentul Coxartrozei.
Totodată, tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului.

1.Costul serviciilor medicale de recuperare si ameliorare in Coxartroza este de 1500 lei se desfasoara pe o perioada de 10 zile de tratament si include: 
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare, 
- ozonoterapia aplicata prin infiltratii subcutane in zona articulatiei coxo-femurale 10 sedinte
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

2.Costul Cazarii (loc in camera dubla categoria 3 stele), care se adauga la costul serviciilor medicale este de:

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

3.Cost Masa:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131