Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Ameliorare in afectiunile genunchilor sau gonartroza

Hotel Santana - Moneasa

Ameliorare in afectiunile genunchilor sau gonartroza

Durerea de genunchi este una dintre cele mai des intalnite probleme in randul populatiei, fiind cauzata de nenumarate afectiuni si conditii. 
Ozonoterapia, Fizioterapia, Kinetoterapia in bazin sau la sala, încadrate într-un program de recuperare individualizat, ocupă un loc important şi bine stabilit în managementul şi tratamentul bolilor ce afecteaza articulatia genunchilor.
Totodată, tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului.

Introdus periarticular, subcutan, ozonul se dizolva rapid in mediile lichide (sange, lichid interstitial), nu ramane in forma gazoasa, si activeaza metabolismul celular cu efect antiinflamator si musculo-relaxant, ducand la scaderea durerilor din zona articulatiei.
Tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului

1. Costul programului de recuperare si ameliorare in afectiunile genunchilor propus de Neoklinik este de 1500 lei /10 zile de tratament si include: 
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare, 
- ozonoterapia aplicata prin infiltratii subcutane periarticular genunchi,
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

2. Cost Cazare (loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti.

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

 

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3380 ron/pacient.

 

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131