Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Beneficiile terapiei cu Ozon

Avand la baza mai bine de 25 de ani de experienta, beneficiile tehnologiei occidentale de terapie cu ozon pot fi sumarizate dupa cum urmeaza:

Terapia cu ozon are o eficienta clinica de 100% in tratarea bolilor bacteriene si virale datorita proprietatilor sale antibacteriene, antivirale si antifungice puternice; bolile asociate cu simptome de hipoxie multumita efectelor sale benefice asupra transportului si eliberarii de oxigen in tesuturi si procesele dependente de oxigen; tulburarile circulatorii multumita efectului sau asupra circulatiei sanguine; procesele inflamatorii multumita efectului sau aintiinflamator; situatiilor cu imunodeficienta multumita efectului sau imunomodulator si imunostimulant; ranile cu vindecare deficitara datorita proprietatilor rapide si eficiente de vindecare a ranilor, etc.

Controlul diabetului zaharat pentru 6 luni de la cursul terapiei cu ozon (nevoia de insulina este redusa la jumatate) ofera o calitate mai buna a vietii diabeticului si reduce durata de spitalizare si consumul de medicamente. In cazul complicatiilor diabetului cum este “piciorul diabetic” terapia cu ozon previne amputatia sau reduce volumul/marimea ei.

Terapia cu ozon poate ajuta multi oameni care sufera de cancer, SIDA, infectie HIV si alte boli considerate a fi incurabile. Desi terapia cu ozon nu poate fi considerata un medicament 100% aprobat pentru cancer, s-a stabilit experimental si clinic ca terapia cu ozon produce un efect anti- tumoral. In particular cand este folosita in etapele initiale ale oncogenezei, terapia cu ozon in forma de injectii cu ozon direct intra-tumoral la fel ca folosirea parenterala de sange ozonat sau ser ozonat poate duce la resorbtia completa a tumorii. Pentru cazurile inoperabile sau cele deja operate tratate cu chimioterapie sau radiatii, terapia cu ozon poate fi benefica ca adjuvant pentru detoxifierea, imunocorectia si imbunatatirea starii de bine. Terapia cu ozon poate ajuta la reducerea la jumatate a dozelor prescrise de chimioterapie la fel ca si la reducerea considerabila a efectelor secundare in urma chimioterapiei si a altor medicamente anti- tumorale. Datorita efectelor sale imunomodulatoare si imunostimulatoare, terapia cu ozon poate cel putin sa imbunatateasca calitatea vietii la pacientii cu cancer si sa le prelungeasca in mod considerabil viata chiar daca vindecarea completa a cancerului este imposibila. La fel se intampla cu pacientii cu SIDA, terapia cu ozon actionand ca un imunostimulator puternic, si ajutandu-i sa revina la o viata normala pentru o perioada lunga de timp;

Terapia cu ozon reprezinta o alternativa ingenioasa a medicinei traditionale, in particular in situatiile medicale unde aceasta nu ofera un tratament eficient, de exemplu in situatiile in care microflora este rezistenta la antibioticele disponibile.

Terapia cu ozon este capabila sa creasca sensibilitatea microflorei organismului la antibiotice si sa potenteze efectul medicamentelor traditionale atunci cand sunt folosite ca metoda complementara de tratament.

In comparatie cu medicina traditionala, terapia cu ozon realizeaza rezultate mai bune intr-o perioada mai scurta de timp, fara a cauza o adaptare sau rezistenta a organismului uman la acest fel de terapie si fara a provoca efecte secundare, reactii adverse sau complicatii.

Terapia cu ozon poate elimina efectele secundare datorate unui tratament medical cum este chimioterapia.

In comparatie cu medicina traditionala, terapia cu ozon produce un efect mai stabil la pacientii cronici fara a cauza recidive pe o perioada de timp.

Terapia cu ozon poate fi folosita in perioada timpurie de sarcina la femeile din grupul de risc legat de infectii intrauterine, atunci cand folosirea antibioticelor nu este permisa.

Terapia cu ozon poate fi folosita cu succes in tratamentul multor complicatii obstraticale pentru beneficiul atat al mamei cat si al copilului.