Programe de recuperare si Tarife (Tarifele cuprind: cazarea in camera dubla, 3 mese/zi si 5 proceduri medicale/zi)

 • Afectiuni ortopedice: 1.500 ron/12 zile/all inclusive

De la o scolioza sau luxatie pana la status post fracturi sau status post plastie de ligamente, programele clinicii sunt adaptate pentru fiecare situatie, pe etape, pentru o recuperare medicala cat mai rapida si mai eficienta.  Kinetoterapia reprezinta cea mai importanta componenta in tratamentul de recuperare medicala pentru acest tip de afectiuni. De asemeni fizioterapia, ozonoterapia si hidroterapia  ajuta recuperarea medicala. Terapia cu plasma autologa imbogatita (PRP)– o alta abordare in recuperarea posttraumatica.

 • Afectiuni neurologice/neurochirurgicale: 1.500 ron/12 zile/all inclusive

Programele de recuperare neurologica ajuta pacientii cu deficiente generate de diverse boli neuromusculare, poliradiculonevrite, discopatie lombara sau cervicala, precum si dupa interventii chirurgicale pentru hernie de disc. Tratamentele de fizioterapie precum electrostimularea musculara, biostimulare laser, alaturi de hidroterapie si kinetoterapie prin tehnici pentru refacerea cooordonarii, controlului si  echilibrului si reeducarea sensibilitatii sunt foarte eficiente in recuperarea acestor afectiuni.

 • Nevroze, neurastenii: 2.000 ron/12 zile/all inclusive

Programul de recuperare in urma nevrozelor, neurasteniilor si a starilor de anxietate, cuprinde alaturi de exercitii fizice, fizioterapie, masaj, ergoterapie, climatoterapie, si un plan de nutritie bogat in vitamine si oligoelemente. Totodata ne concentram si pe inlaturarea insomniei prin corectarea somnului si pe igiena sufleteasca, morala si etica.

 • Afectiuni circulatorii: 1.800 ron/12 zile/all inclusive

Circulatia periferica deficitara (arteriala, venoasa sau limfatica) la nivelul membrelor inferioare si superioare , precum si insuficienta circulatorie cerebrala (vertebro-bazilara) pot fi influentate in sensul ameliorarii. Cu ajutorul procedurilor de hidrotermoterapie, gimnastica vasculara, exercitii fizice si de postura, ozonoterapie si diferite forme de masaj, obtinem rezultate pozitive asupra afectiunilor circulatorii, prin ameliorarea irigatiei sanguine si nutritiei celulare deficitare. Tratam cu success chiar si ulcerele varicoase deschise.

 • Afectiuni reumatismale: 1.500 ron/12zile/all inclusive

Programele de recuperare medicala pentru acesta patologie constau in tratamentul simptomatic al afectiunilor cronice reumatismale (gonartroza, coxartroza, spondiloza). Utilizam in mod eficient proceduri de fizioterapie ( laser, ultrasunet, unde scurte, curenti terapeutici, magnetoterapie, bai galvanice), dar si kinetoterapie, hidroterapie, masaj si ozonoterapie.

 • Afectiuni legate de activitatea sportiva: 1.800 ron/12 zile/all inclusive

Fie ca este vorba de sport de performanta sau de o partida de tenis sau fotbal cu prietenii, gimnastica aerobica sau mersul la “sala”, chiar si simpla alergare, toate acestea pot duce la accidentari. Aparitia durerilor articulare, inflamatiei sau disconfortului in timpul sau dupa activitatea sportiva pot fi cauze ale unor entorse, luxatii, tendinite, intinderi sau rupturi musculare. Tratamentul utilizeaza proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, masaj si ozonoterapie, fiind eficiente pentru a preveni o eventuala agravare a afectiunii si pot sa grabeasca vindecarea.

 • Osteoporoza: 2.000 ron/12 zile/all inclusive

Persoanele diagnosticate cu osteoporoza, pe langa medicatia recomandata de medicul specialist, pot sa-si asigure un aport adecvat de calciu si vitamina D si pot sa creasca nivelul de activitate fizica pentru a opri evolutia bolii si a evita fracturile. Activitatile fizice care pot preveni osteoporoza trebuie adaptate posibilitatilor fiecarui individ in parte si efectuate sistematic. Programul de recuperare efectuat in mod adecvat, este benefic atat pentru persoanele tinere cat si pentru varstnici, in vederea mentinerii tonusului muscular si reducerii riscului de cadere.

 • BioEstetica, Imunitate, Obezitate, Colesterol, Stres: de la 2.500 ron/12 zile/all inclusive

Programul cuprinde vitaminoterapia, care poate fi considerata una dintre cele mai de succes descoperiri ale medicinii alternative. Terapia se bazeaza pe un complex de vitamine si minerale esentiale pentru sanatatea organismului: vitamine hidrosolubile si liposolubile, omega 3 si omega 6, oligoelemente, electroliti, minerale, aminoacizi esentiali si acizi grasi. Ozonoterapia aplicata in diverse proceduri, completata de kinetoterapie, fizioterapie, dietata hipocalorica, carboxiterapie, terapia prin plasma autologa imbogatita (PRP) si terapia faciala OxyJet-oxigen hiperbaric 98% molecular, alterantiva la injectiile cu botox, vor sta la baza unui program complex de tratament.

 • Diabet zaharat si piciorul diabetic–tratament alternativ cu ozon: 2.000 ron/12 zile/all inclusive

Studiile clinice confirmă eficienţa ozonoterapiei în tratamentul bolnavilor de diabet zaharat. Ozonul îmbunătăţeşte microcirculaţia, intensifică procesele metabolice, diminuează nivelul de glucoză, colesterol şi trigliceride, ameliorează parametrii de hemocoagulare, creşte activitatea sistemului antioxidant la bolnavii de diabet zaharat de vârsta a treia. Ozonoterapia reduce dozele de medicamente antidiabetice orale şi de insulină, reduce gravitatea complicaţiilor provocate de diabet, diminuând cheltuielile pentru tratament în beneficiul pacienţilor şi îmbunătăţind calitatea vieţii acestora.

 • Preventie si ameliorare in boala Parkinson: 2.500 ron/12 zile/all inclusive

Programul are la baza tratamentul cu ozon, tratament recunoscut si recomandat de catre Asociatia Antiparkinson din Romania. Pentru o stare cat mai buna a pacientului cu Parkinson acesta va beneficia de o dieta specifica, exercitii fizice si odihna.

 • Afectiuni respiratorii: 1.800 ron/12zile/all inclusive

Beneficiaza de tratament reabilitativ persoanele care lucreaza in medii toxice, sau care au avut pneumonii repetate, sau cu disfunctii ventilatorii (deformari ale coloanei, operatii pe torace, sechele TBC sau sechele post traumatice ) . Mijloacele utilizate pentru recuperare constau in climatoterapie, aerosoli, exercitii respiratorii si posturi de drenaj bronsic. Ozonoterapia se foloseste pentru afectiunile respiratorii, pentru a da un start pozitiv imunitatii sau in perioadele de oboseala si devitalizare.

 • Program anti-imbatranire: de la 2.500 ron/12 zile/all inclusive

Beneficiaza de Incetinirea proceselor degenerative datorate inaintarii in varsta, poate fi realizata printr-un program de exercitii fizice si psihice, alimentatie echilibrata si suplimente nutritive. Ozonoterapia activeaza si stimuleaza sistemul imunitar si in acelasi timp reface rezerva de oxigen din corp, atat de necesara pentru buna functionare a intregului organism. Terapia lupta cu procesul de imbatranire prin revitalizarea si intinerirea tuturor celulelor si organelor.