Prezentare

Compania noastra va faciliteaza accesul la clinici de mare renume din Europa. Colaboram cu Grupuri Medicale de rezonanta mondiala din tari precum Elvetia, Germania, Belgia, Franta, Anglia. Apeland la serviciile noastre, care nu va costa nimic, veti fi informati cu privire la solutiile medicale de varf oferite de Spitalele private din vestul Europei. Indiferent cu ce afectiune medicala va confruntati, va asiguram ca veti fi tratati de cei mai competenti specialisti, asistati de cea mai noua tehnologie, in cele mai exclusiviste clinici medicale.

Agentii nostrii sunt gratuit la dispozitia d-voastra pentru a va prezenta Spitalele cu care colaboram, medicii care au competenta in dreptul afectiunii D-voastra, traducerea dosarului medical, trimiterea informatiilor medicale  spre clinica, discutiile preliminare cu medicul curant, stabilirea programarilor (in functie de programul D-voastra), stabilirea tuturor detaliilor pentru a fi transmise clinicii astfel incat D-voastra sa nu aveti nici o grija.

Nu percepem nici un fel de comision, toate platile vor fi efectuate de D-voastra direct in Contul clinicii pe care o veti alege!